Scholl Velvet Smooth™ Elektromos Talpreszelő

A Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő rotációs fejeit most gyémánt kristályokkal láttuk el, amelyek segítségével egyszerűen varázsolhatja gyönyörűen simává talpait.

Termékjellemzők

  • Ergonómikusan kialakított puha fogó.
  • Speciálisan tervezett Micralumina™ cserélhető fej.
  • Gyengéd és hatékony körkörös művelet.

A termékcsomag tartalma: 1 EA

Termékleírás

Az extra kemény rotációs fej használata nagyon kemény bőrre is alkalmas. Hatékonyan, de mégis finoman távolítja el a megkeményedett bőrt. A használata nagyon egyszerű. Végezzen körkörös mozdulatokat a talp bőrkeményedéses részén, és az elhalt bőr azonnal eltűnik. Meg fog könnyebbülni, miután talpát ismét puhának és simának érezheti.

A csomag tartalma: 1 db elektromos talpreszelő, 1 db extra kemény rotációs fej, 4 db AA elem, 1 db védőfedél.

Első használat 1. Csavarja le a termék alját az óramutató járásával ellentétes irányba. 2. Vegye le a termék alját, majd távolítsa el, és dobja ki a piros szigetelő fület. 3. Helyezze vissza a termék alját a helyére, és csavarja vissza az óramutató járásával megegyező irányba, amíg teljesen nem rögzül. 4. Kövesse a használati utasításokat.

Gyermekektől elzárva tartandó. Csak a talp felületén található bőrkeményedésen alkalmazza! Csak száraz (ne nedves) bőrön használja! Nem alkalmazható a test más részein. Csak rendeltetésszerűen használható. Ne alkalmazza repedezett, fájó vagy irritált bőrön!

Product Code: 05052197023350