Scholl Velvet Smooth™ Wet & Dry forgófejek

Scholl Velvet Smooth™ Wet & Dry forgófejek

Termékjellemzők

  • VÍZÁLLÓ: Kényeztesse lábait zuhanyzás közben vagy a fürdőkádban a nedves és száraz lábon egyaránt használható, speciálisan kialakított görgőfejjel.
  • ÚJRATÖLTHETŐ: Nincs szükség elemcserére. Egyszerűen a vezeték nélküli készüléket kell újratölteni a csomaghoz tartozó töltőegységen, és minden használat után teljes töltöttség áll rendelkezésre.
  • KÉTSEBESSÉGŰ RENDSZER: A bőrtípustól függően kiválasztható sebesség. Válassza a saját igényeinek megfelelő sebesség-beállítást.
  • PUHA TAPINTÁSÚ MARKOLAT: Ergonomikusan kialakított, puha tapintású markolat a használat közbeni kényelmes, biztonságos fogáshoz.

A termékcsomag tartalma: 2 EA

Termékleírás

Velvet Smooth™ Wet & Dry forgófejek. Puha, gyönyörű lábak erőfeszítés nélkül, bárhol és bármikor! A Velvet Smooth™ Wet & Dry forgófej szárazon, a fürdőkádban vagy zuhanyzás közben is használható. Javasoljuk, hogy csak ezeket a forgófejek használja a Scholl Velvet Smooth™ Wet & Dry újratölthető talpreszelővel.

A forgófej cseréje: Ha a forgófej hatékonysága csökken, cserélje ki. Kapcsolja ki a talpreszelőt és kövesse az alábbi lépéseket. 1. lépés: a forgófej eltávolítása 2. lépés: az új forgófej behelyezése

Product Code: 4002448095293