Scholl Velvet Smooth™ Wet & Dry újratölthető talpreszelő

A termékről: PUHA LÁBAK PERCEK ALATT: Gyengéden, hatékonyan és könnyedén távolítja el a durva, száraz és megkeményedett bőrt. Selymesen puha sarkak és talpak akár az első használat után a Scholl Velvet Smooth Wet & Dry újratölthető talpreszelővel.

Termékjellemzők

  • VÍZÁLLÓ: Kényeztesse lábait zuhanyzás közben vagy a fürdőkádban a nedves és száraz lábon egyaránt használható, speciálisan kialakított görgőfejjel.
  • ÚJRATÖLTHETŐ: Nincs szükség elemcserére. Egyszerűen a vezeték nélküli készüléket kell újratölteni a csomaghoz tartozó töltőegységen, és minden használat után teljes töltöttség áll rendelkezésre.
  • KÉTSEBESSÉGŰ RENDSZER: A bőrtípustól függően kiválasztható sebesség. Válassza a saját igényeinek megfelelő sebesség-beállítást.
  • PUHA TAPINTÁSÚ MARKOLAT: Ergonomikusan kialakított, puha tapintású markolat a használat közbeni kényelmes, biztonságos fogáshoz.

A termékcsomag tartalma: 1 EA

Termékleírás

A termékről: PUHA LÁBAK PERCEK ALATT: Gyengéden, hatékonyan és könnyedén távolítja el a durva, száraz és megkeményedett bőrt. Selymesen puha sarkak és talpak akár az első használat után a Scholl Velvet Smooth Wet & Dry újratölthető talpreszelővel. VÍZÁLLÓ: Kényeztesse lábait zuhanyzás közben vagy a fürdőkádban a nedves és száraz lábon egyaránt használható, speciálisan kialakított görgőfejjel. ÚJRATÖLTHETŐ: Nincs szükség elemcserére. Egyszerűen a vezeték nélküli készüléket kell újratölteni a csomaghoz tartozó töltőegységen, és minden használat után teljes töltöttség áll rendelkezésre. KÉTSEBESSÉGŰ RENDSZER: A bőrtípustól függően kiválasztható sebesség. Válassza a saját igényeinek megfelelő sebesség-beállítást. PUHA TAPINTÁSÚ MARKOLAT: Ergonomikusan kialakított, puha tapintású markolat a használat közbeni kényelmes, biztonságos fogáshoz.

Product Code: 4002448095262