Scholl Velvet Smooth™ éjszakai maszk 60 ml

A Scholl Velvet Smooth éjszakai maszk egy tápláló kezelés lábainak, amellyel 24 óra alatt puhábbá és simábbá varázsolhatja lábait.

Termékjellemzők

  • B5 provitamin és E-vitamin tartalmú, intenzív, hatékony és ápoló kezelő-/ápolókrém
  • serkenti a sejtek regenerálódását

A termékcsomag tartalma: 60 ML

Termékleírás

A Scholl Velvet Smooth éjszakai maszk egy tápláló kezelés lábainak, amellyel 24 óra alatt puhábbá és simábbá varázsolhatja lábait. A lábfejeken kialakuló száraz bőrt nem megfelelő méretű, súrlódó cipők, érzékeny bőr vagy akár a nyári hónapok melegebb időjárása is okozhatja. A lábfej bőre kiszárad, érdessé válik vagy berepedezik. Az egészséges lábakhoz elengedhetetlen a megfelelő lábápolás, hiszen lábainkra életünk végéig szükségünk van. Ez a B5 provitamin és E-vitamin tartalmú, intenzív, hatékony és ápoló kezelő-/ápolókrém serkenti a sejtek regenerálódását, így lábainak megfelelő ápolása mellett magabiztosan húzhatja le cipőjét, bárhol és bármikor.

Használati útmutató: Ahhoz, hogy selymesen puhává és simává varázsolja bőrét 24 órán belül, egyszerűen masszírozza be tiszta és száraz lábait a krémmel lefekvés előtt. A krém kiválóan alkalmazható a Scholl Velvet Smooth Elektromos Talpreszelő használata után a frissen reszelt bőr ápolására. Bármely megoldás mellett dönt (akár mindkettőt is kipróbálhatja), a szépségápolást követően a nedvesség megfelelő visszatartásához húzzon lehetőleg pamut zoknit. Varázsolja rugalmassá lépteit a Scholl termékeivel, és csatlakozzon a csodálatos lábak elitjéhez.

Product Code: 05052197043778