Scholl GelActiv Talpbetét fizikai munkához nőknek

Kialakításának köszönhetően hatékonyan csillapítja a talpra nehezedő nyomást segít csökkenteni a lábfejeit hosszabb időn át érő túlzott terhelést.

Termékjellemzők

  • Folyamatos ütéstompítás és egésznapos kényelem. GelActiv™ technológia és talpbetét-kialakítás.
  • Ergonomikus kialakítású zselé betét pedig az ütéselnyelést biztosítja.
  • CIPŐMÉRETEK: EU 38-42.

A termékcsomag tartalma: 1 EA

Termékleírás

A nyílásoknak és a felső vászonburkolatnak köszönhetően a lábak szárazon maradnak. A talpbetét nélküli használathoz viszonyítva a GelActiv™ technológiával kiváló nyomástompítás érhető el, a talpbetétbe épített, ergonomikus kialakítású zselé betét pedig az ütéselnyelést biztosítja. A GelActiv™ technológiával készült betét hatékonyan elnyeli a kismértékű rezgéseket, és hozzájárul a mindennapos tevékenységekkel járó túlzott nyomás enyhítéséhez is. CIPŐMÉRETEK: EU 38-42.

Használati útmutató: Szükség esetén vágja méretre. Vágja ki a cipőjének megfelelő méretet, vagy használja az eredeti talpbetétet sablonként. A legjobb eredmény eléréséhez vegye ki az eredeti talpbetétet, majd helyezze be a Scholl GelActiv™ talpbetétet, úgy, hogy a ZSELÉS rész ALULRA kerüljön. Ha elhasználódás jeleit észleli, cserélje ki a talpbetétet. A talpbetéteket félévente ajánlott cserélni.

Product Code: 5052197040869