Scholl GelActiv Talpbetét hétköznapokra férfiaknak

A kétzselés kialakítás bizonyítottan és hatékonyan elnyeli a kismértékű rezgéseket, és segít csökkenteni a járás, illetve a mindennapos tevékenység okozta túlzott nyomást.

Termékjellemzők

  • Folyamatos ütéstompítás és egésznapos kényelem. GelActiv™ technológia és talpbetét-kialakítás.
  • Ergonomikus kialakítású zselé betét pedig az ütéselnyelést biztosítja.
  • CIPŐMÉRETEK: EU 42-48.

A termékcsomag tartalma: 1 EA

Termékleírás

Scholl Gelactiv Talpbetét hétköznapokra férfiaknak - Miért válassza a Scholl GelActiv talpbetétet hétköznapokra? A kétzselés kialakítás bizonyítottan és hatékonyan elnyeli a kismértékű rezgéseket, és segít csökkenteni a járás, illetve a mindennapos tevékenység okozta túlzott nyomást. A szilárdabb szerkezetű zselé a biztosítja a lábboltozat és a sarkak alátámasztását, míg a puhább zselé javítja az ütés- és rezgéselnyelést. Használati útmutató: Szükség esetén vágja méretre. Vágja ki a cipőjének megfelelő méretet, vagy használja az eredeti talpbetétet sablonként. A legjobb eredmények eléréséhez vegye ki az eredeti talpbetétet, majd helyezze be a Scholl GelActive™ talpbetétet, úgy, hogy a ZSELÉS rész ALULRA kerüljön. Ha kopás jeleit észleli, cserélje ki a talpbetétet. A talpbetéteket félévente ajánlott cserélni. Cipőméretek: EU 42-48.

Használati útmutató: Szükség esetén vágja méretre. Vágja ki a cipőjének megfelelő méretet, vagy használja az eredeti talpbetétet sablonként. A legjobb eredmény eléréséhez vegye ki az eredeti talpbetétet, majd helyezze be a Scholl GelActiv™ talpbetétet, úgy, hogy a ZSELÉS rész ALULRA kerüljön. Ha elhasználódás jeleit észleli, cserélje ki a talpbetétet. A talpbetéteket félévente ajánlott cserélni.

Product Code: 5052197038002