Scholl GelActiv Talpbetét sportoláshoz férfiaknak

Kialakításuknak köszönhetően hatékonyan elnyelik a rezgéseket és csökkentik a futással, sportolással járó túlzott nyomást.

Termékjellemzők

  • GELACTIV™ Sport: GelActiv™ technológia, erős lábboltozat alátámasztás az aktív lábaknak, ütéselnyelés a sarkaknak, térdeknek és bokáknak.
  • Mindennapos kényelmes használathoz tervezett talpbetét-kialakítás.
  • A GelActiv™ technológiával kiváló rezgéselnyelés érhető el.
  • CIPŐMÉRETEK: EU 42-48.

A termékcsomag tartalma: 1 EA

Termékleírás

Scholl Active Sport talpbetét sportoláshoz férfiaknak - Miért válassza a Scholl GELACTIV™ Sport talpbetéteket? Kialakításuknak köszönhetően hatékonyan elnyelik a rezgéseket és csökkentik a futással, sportolással járó túlzott nyomást. Az erős lábboltozat alátámasztó és párnázó tulajdonságokkal rendelkező talpbetétek speciálisan sportcipőkhöz vannak kialakítva. GELACTIV™ Sport: GelActiv™ technológia, erős lábboltozat alátámasztás az aktív lábaknak, ütéselnyelés a sarkaknak, térdeknek és bokáknak, mindennapos kényelmes használathoz tervezett talpbetét-kialakítás. A talpbetét nélküli használathoz viszonyítva a GelActiv™ technológiával kiváló rezgéselnyelés érhető el, a talpbetétbe beépített, ergonomikus kialakítású zselé betét pedig az ütéselnyelést biztosítja. A GelActiv™ technológiával készült betét hatékonyan elnyeli a kismértékű rezgéseket, és hozzájárul az aktív tevékenységekkel, például szaladással vagy gyaloglással járó túlzott nyomás enyhítéséhez is. CIPŐMÉRETEK: EU 42-48.

Használati útmutató: Szükség esetén vágja méretre. Vágja ki a cipőjének megfelelő méretet, vagy használja az eredeti talpbetétet sablonként. A legjobb eredmények eléréséhez vegye ki az eredeti talpbetétet, majd helyezze be a Scholl GelActive™ talpbetétet, úgy, hogy a ZSELÉS rész ALULRA kerüljön. Ha kopás jeleit észleli, cserélje ki a talpbetétet. A talpbetéteket félévente ajánlott cserélni.

Product Code: 5052197038064