A leghatékonyabb bőrkeményedés eltávolító módszerek a gyönyörű lábakért

 

A bőrkeményedés kemény kérdés, különösen, ha a láb egészségéről és szépségéről van szó. A sarkakon előforduló bőrkeményedés azt eredményezheti, hogy szeretnénk elrejteni őket vagy akár a magassarkú viselése is nehézségeket okozhat! 

Szerencsére létezik egy könnyű módja a bőrkeményedés eltávolításának, mely gyönyörű lábakat eredményez, melyeket boldogan megmutathatunk. Sőt, mire befejezzük az olvasást, a bőrkeményedés már csak történelem lesz!

Gyémántok az örökkévalóságnak

A bőrkeményedés eltávolításának egyik leghatékonyabb módja, ha lereszeljük. A Scholl Velvet Smooth Express Pedi gyémántkristályokkal hatékony lábreszelő, mely segít megőrizni lábaink selymesen puha és gyönyörű kinézetét. Az eszköz speciálisan kialakított, kristályokkal ellátott micralumina forgófeje nagy sebességgel, de gyengéden csiszolja le lábunkról a kemény bőrt. Ergonomikus formájú markolata miatt könnyű fogású, mely elősegíti a készülék könnyed alkalmazását. 

Három különböző finomságú forgófejjel rendelkezik, melyek segítenek megbírkózni a különböző fokozatú bőrkeményedésekkel. Normál kemény a normál bőrkeményedésre, extra kemény fej a nagyon kemény bőrkeményedésre és soft touch a tökéletes és sima bőrért. A kézzel való reszelgetés fáradtságos módja a száraz bőr sakkban tartásának - különösen, ha a hagyományosabb eszközökkel hasonlítjuk össze. Azonban ez már mind történelem, ha van Scholl Velvet Smooth Express Pedink.

Időhiányban szenvedőknek

Ha szorít minket az idő, a Scholl Velvet Smooth Express Pedi villámgyorsan mesés kinézetű lábakat varázsol számunkra - akkor is, ha levés az időnk. 
A forgófej intenzitása "extra keményre" állítható, ha egy különösen makacs réteg elhalt bőrrel van dolgunk és szeretnénk gyorsan eltávolítani. 

De létezik két másik fokozata is, a "kemény" és "extra kíméletes" a bőr puhaságától és a kívánt hatástól függően. Scholl Tipp: Próbáljuk ki az új Velvet Smooth Pink Pedi-t, melyhez eleve extra durva forgófej van mellékelve.

Óvatosan használjuk

A Scholl Velvet Smooth Express Pedi biztonságos eszköz. A forgófej elég gyengéd ahhoz, hogy eltávolítsa az elhalt bőrt, de nem károsítja az alatta található egészséges szöveteket. Egyéb, élesebb eszközökkel végzett kezelések szintén óvatosságra intenek minket, ezért a Scholl az Express Pedi kialakításakor a biztonságot tartotta szem előtt.