Körömápolás’


 A rutinszerű körömápolás megtérül.

Gombás körömfertőzések

Tudjunk meg mindent a Scholl prezentálásában a gombás körmök kezeléséről, arról, hogy mi is pontosan a gombás körömfertő.

Fedezze fel

Lábgombásodás: Amit tudni kell róla

A fertőzés súlyosságától függően számos kezelési lehetőség áll rendelkezésünkre lábgombásodás esetén.

Fedezze fel

 

A gombás körömfertőzés korai jelei

A gombás körömfertőzés tartós betegség lehet, ha nem kezelik, de ha tisztában vagyunk a korai jelekkel és okokkal, könnyebben felvehetjük a kesztyűt a fertőzés ellen. 

Fedezze fel

Tippek a gombás körömfertőzés megelőzéséhez

A gombás körömfertőzés a körmök keratin szerkezetét befolyásolja, amiből előbbiek felépülnek.

Fedezze fel

Lábaink védelmének legjobb módja, azaza lábgombásodás megelőzése

A gombás lábfertőzések, mint a lábgombásodás olyasvalami, amiről mindannyian hallottunk már, de azon túl, hogy a lábakra jellemző és kellemetlen lehet, sokan nem igazán tudjuk, mi is ez valójában, és milyen komoly problémákat okozhat.

Fedezze fel

Jaj ne, letört a körmöm!

Mindannyiunkkal megeshet, hogy letörik a körmünk, ami általában azelőtt történik, hogy épp elindulnánk valahova, ahol kifogástalan körmökkel szeretnénk megjelenni. Íme, néhány gyors és egyszerű megoldás letört körmök ellen...

Fedezze fel

A gombas koromfertozes okai - illetve megelozese

A gombás körömfertőzést a gomba elszaporodása váltja ki a köröm alatt, illetve a körmök felületén. Bár általában nem súlyos, kellemetlen lehet, és a köröm elszíneződéséhez, megvastagodásához és eltorzulásához vezethet.

Fedezze fel

Top tippek a gyönyörű körmökért

Mindenki olyan körmöket szeretne, melyet önbizalommal mutathat meg a világnak, de ennek fenntartása kemény munkát igényel. Olvassuk el az alábbi tippeket, hogyan lehetnek szép körmeink, melyekre mindenkor büszkék lehetünk.

Fedezze fel