Kényeztessük szépre lábainkat!

 

A jelenet a következő: nyugodt, megnyugtató zene. Az illatos gyertyák finom illata elbódít minket. Máris elképzeltünk egy ötcsillagos wellness szállodát? Gondoljuk újra! 
Miannyian szeretnénk a magunkra szánt időt királynőként eltölteni, és puha, gyönyörű lábakkal távozni a kezelés után, de a valóságban ez nem mindenki költségvetésébe fér bele! 

Meglepő lehet azonban, hogy milyen könnyű a wellnessben eltöltött időt otthoni keretek között reprodukálni, különösen, ha lábaink kényeztetéséről van szó. Vessünk egy pillantást a következő lépésekre, hogy a wellness élményt a saját fürdőszobánk kényelmébe varázsoljuk!

A tökéletes "kényeztessük lábainkat" légkör

Szánjunk rá időt, hogy a fürdőszoba az alkalomra kész legyen, amit gyertyagyújtással, füstölők égetésével és halk zene lejátszásával érhetünk el. Ezek a spa élmény elemek szükségtelennek tűnhetnek, de fontos szerepet játszanak a hangulat megteremtésében. A sejtelmes megvilágítás, a megnyugtató illatok és relaxációs zene csökkentik a stresszt, és nagyban növelik az élményfaktort.

Áztassuk hosszan

Kényeztessük magunkat még tovább, azzal, hogy egy hosszú fürdőt veszünk. Ez kettős célt szolgál, mivel nemcsak segít megfeledkezni a gondjainkról, de hanem abban is segít, hogy előkészítse a bőrt a különböző kezelésekhez. 

Az áztatás segít felpuhítani lábainkon a bőrt, ami ezután készen áll a kezelésekre - ez különösen fontos, ha az elhalt hámsejtektől próbálunk megszabadulni. Egy másik, talán nem várt eredménye a relaxációnak, hogy az olyan kezelések, mint a bőrkeményedés eltávolítása sokkal kellemesebbé válik, minthogy a test kevésbé érzékeny, ha csökken a stressz szint.

Kezelések

Pontosan erról szól az egész. Legalább olyan fontos, mint a légkör és a pihentető elemek, hiszen a sem wellness fürdőbe csak néhány gyertyáért és egy jó fürdőért megyünk. Számos otthoni kezelést kipróbálhatunk, például az arcpakolást, testkezelést, gyantázást vagy szőrtelenítő krémeket, de kevés olyan pihentető, jutalmazó (és figyelmen kívül hagyott) kényeztetés létezik, mint a lábápolás. A Velvet Smooth termékcsaládban minden eszközt megtalálunk a kezelésekhez, a pedikűrtől kezdve a bőrkeményedés eltávolításáig vagy a láb betegségeinek gyógyításáig, továbbá lábaink ápoltabbnak néznek ki a kezelés után. 

Lábaink mindennapi életünk hősei, mindig ott vannak, hogy elvigyenek minket akárhová, ezért itt az ideje, hogy megünnepeljük őket, ahogy igazán megérdemlik, és minden nap időt szánjunk az ápolásukra, illetve újra és újra pedikűrrel kényeztessük őket! 

Szereljük fel pedikűrkészletünket az összes fontos eszközzel: körömvágó ollóval, körömreszelőkkel és bőrkeményedés eltávolítóval, és természetesen a gyémántkristályokkal ellátott Scholl Express Pedi-vel, melynek három különböző forgófeje van (normál kemény: kemény bőrre, extra kemény: nagyon kemény bőrre és soft touch: a tökéletes és sima bőrért). Vessünk egy pillantást a Scholl Velvet Smooth termékcsaládra, mely segít vigyázni lábainkra, valamint kényelmessé és gyönyörűvé varázsolja őket.