Kényeztető esték

 

Egy szórakoztató, kényeztetéssel töltött este segítségünkre lehet abban, hogy lábaink jobban nézzenek ki és jobban érezzük magunkat. Ahhoz, hogy még élvezetesebbé tegyük a szépségápolást, hívjuk meg a legjobb barátunkat, és szervezzünk egy lányos estét! Íme a lépésről lépésre szóló útmutató, hogyan szervezhetünk tökéletes kényeztető estét, hogy lábaink szépek, puhák és egészséges kinézetűek legyenek...

  •  Teremtsük meg a hangulatot

A kényeztető rituálénak nemcsak szórakoztatónak, de pihentetőnek is kell lennie. Először is, teremtsük meg a hangulatot. Próbáljunk pihentető, spa-szerű környezetet létrehozni abban a helyiségben, ahol elvégezzük a pedikűrt. Gyújtsunk meg néhány illatos gyertyát és szóljon nyugtató zene a háttérben. Mielőtt hozzákezdenénk a pedikűrhöz, győződjünk meg róla, hogy bőven van tiszta törölközőnk, továbbá minden eszköz karnyújtásnyi távolságon belül van, majd helyezkedjünk el kényelmesen.

  • Készüljünk fel

Mielőtt bármit is csinálnánk, távolítsuk el a száraz bőrt és a bőrkeményedéseket. Egyesek úgy tartják, hogy ez a legfontosabb része a pedikűrnek, mivel a sima talpak ténylegesen megváltoztatják a lábak megjelenését, így azok ápoltnak és gondozottnak tűnnek. Ha száraz a bőrünk, használjuk a Scholl Velvet Smooth Elektromos Talpreszelőt gyémántkristályokkal. Ez az elektromos lábreszelő mikro-csiszoló forgófejjel készült, mely könnyedén és villámgyorsan segít eltávolítani a kemény bőrt.

  • Vegyünk pihentető lábfürdőt

Ezután itt az ideje, hogy nyugtató lábfürdőt vegyünk. Töltsünk meg meleg vízzel egy nagy lavórt és adjunk hozzá Scholl Velvet Smooth Lábfürdetőt. Majd tegyük mindkét lábunkat a vízbe, dőljünk hátra és relaxáljunk körülbelül öt percig, míg a hidratáló, tisztító összetevők, vagyis a zöld kaviár, tengeri ásványok és E-vitamin hatni nem kezdenek.

  • Radírozzunk

Használjunk bőrradírt a lábfürdő után. Ez segít eltávolítani az elhalt, pikkelyes bőrt, továbbá serkenti a vérkeringést és puhává varázsolja a lábakat. Könnyedén elkészíthetjük a saját bőrradírunkat, ha durva tengeri sót keverünk össze némi olíva- vagy kókuszolajjal, amit erőteljesen masszírozzunk bele a lábakba, mielőtt alaposan leöblítenénk és megszárítanánk őket.

  • Vágjuk le és hidratáljuk a körmöket

Miután a körmök megpuhultak, könnyebb lesz levágni őket. Használjunk körömvágó ollót és mindegyik körmöt egyenesen vágjuk le, meghagyva néhány milliméter fehér részt, mielőtt óvatosan legömbölyítenénk a széleket egy körömreszelő segítségével. Ezután alkalmazzunk hidratáló lábkrémet vagy szérumot, hogy lábaink láthatóan és érezhetően puhák legyenek. A köröm és a körömágybőr hidratálásához tegyünk egy csepp körömápoló olajat az összes körömre, amit dörzsöljünk bele a kutikulába is.

  •  Polírozzunk

Ezután fejezzük be a pedikűrt és adjunk gyönyörű, egészséges fényt a körmöknek. Ahelyett, hogy körömlakkot használnánk, próbáljunk meg könnyed, természetes hatású, fényes körmöket varázsolni az elektromos körömápoló eszköz, a Scholl Velvet Smooth Elektromos Körömápoló Szett segítségével, mely gyorsan és egyszerűen lereszeli és kifényesíti a körmöket. A körmök felületének kiegyenlítéséhez használjuk a simítófejet, majd adjunk nekik egészséges, ragyogó fényt a fényezőfej segítségével. Ahhoz, hogy megtudjuk, hogyan kell használni a Scholl Velvet Smooth körömápoló készüléket, tekintsük meg az oktatóvideót.