Útmutató a gyors pedikűrhöz

 

A rendszeres lábápolás fontos a lábakon kialakuló száraz bőr és bőrkeményedések megelőzése érdekében, továbbá az egészséges és gyönyörű lábak egyik alapvető feltétele. 


A lábápolás egyik legegyszerűbb módja, ha Scholl Velvet Smooth Elektromos talpreszelőt használunk. A szezon egyik kötelező darabja, amivel könnyedén és egyszerű módon eltávolíthatjuk lábainkról a bőrkeményedést, anélkül, hogy egy nagyobb összeget fizetnénk ki a szépségszalonban egy gyors pedikűrért. 
Ergonómikus formájának és három különböző fokozaton működő hengerfejének köszönhetően lábaink mindössze néhány egyszerű lépésben gyönyörűek és simák lesznek. 

Akció

Kezdjük azzal, hogy megmossuk, majd alaposan megszárítjuk lábainkat, mielőtt nekifognánk a pedikűrözésnek. Válasszuk ki a megfelelő intenzitású hengerfejet és helyezzük bele a készülékbe - az extra érdes hengerfej a különösen vastag és makacs bőrkeményedés szolgál, a normál hengerfej a talpakon található felesleges bőrkeményedés eltávolításához javasolt, míg a puha tapintású hengerfej a tökéletes végeredményt hivatott elérni. 

Mielőtt hozzáfognánk, győződjünk meg róla, hogy belehelyeztük a készülékbe a négy darab AA elemet, majd kapcsoljuk be az Elektromos talpreszelő készüléket. A hengerfej ekkor forogni kezd, de a beépített biztonsági blokkolóval használata biztonságos és gyengéd. Ezután lassan kezdjük el mozgatni a hengert a bőrkeményedésen, amit eltávolítanánk a lábunkról. Lehetőleg ne nyomjuk bele túl erősen a bőrbe, bár létezik beépített biztonsági mechanizmusa, mely leállítja a hengerfej forgását, ha véletlenül mégis így tennénk. A legjobb, ha megpróbáljuk 10 másodpercnél kevesebb ideig használni a hengerfejet az egyes területeken. 
Ha már kezelésbe vettük az összes bőrkeményedést, és lábaink érezhetően simábbá váltak, kapcsoljuk ki az Elektromos talpreszelőt, és öblítsük le lábainkat, hogy eltávolítsuk a felesleges száraz bőrt. Kényeztessük magunkat egy nyugtató és pihentető lábfürdővel - a Scholl Velvet Smooth lábfürdető zöld kaviárt, tengeri szérumot és E-vitamint tartalmaz a pihentető és tisztító lábfürdőért, így alkalmazása különösen javasolt az Elektromos talpreszelő használata után. 
Hogy teljes legyen a pedikűr, alkalmazzuk lábunkon a Velvet Smooth intenzív szérumot. A szérum a talpreszelő után is használható, mivel hozzájárul a bőr nedvességtartalmának fenntartásához. 

Ha bármikor akadna egy kis időnk a hét folyamán vagy amennyiben lábaink törődést igényelnek, használjuk a Velvet Smooth Nappali krémet. A krém 60 másodpercen belül beivódik a bőrbe és nem zsíros, ezért ideális a használata minden reggel. Amennyiben inkább este vagy az éjszaka folyamán törődnénk lábainkkal, használjuk a Scholl Velvet Smooth Éjszakai maszkot, mely hosszan tartó nedvességet biztosít a bőr számára és megvédi lábainkat a kiszáradástól. Az éjszakai maszkot éjszaka javallott alkalmazni zokni viselése mellett. 

Miután befejeztük a pedikűrözést, tisztítsuk meg az elektromos talpreszelőt, de először győződjünk meg róla, hogy kikapcsoltuk a készüléket, majd nyomjuk meg az oldalán található gombot, hogy eltávolítsuk a hengerfejet, amit leöblíthetünk a csap alatt. Az eszköz további részeinek megtisztításához töröljük át a készüléket egy nedves ruhával, és ha már mindkét rész tiszta és száraz, illesszük össze őket. 
Tároljuk az Elektroms talpreszelőt egy biztonságos helyen a csomagolásában, így a készülék következő alkalmommal pillanatok alatt újra használatra kész!