Sarok-és lábfájdalom


 Idegesítő fájdalom, de tanácsot adunk, hogyan kezelheti hatékonyan.

Mi a kirepedezett sarok oka és hogyan előzhető meg?

Bőrünk olyan, mint egy emberi pajzs; védelmet nyújt a szennyeződések és fertőzések ellen, de nem tud megfelelő védelmet adni, ha megsérült.

Fedezze fel

Hogyan kerülhetők el a berepedezett sarkak legfőbb okai

Berepedezett sarok számos okból kifolyólag előfordulhat, az elegendő nedvesség hiányától kezdve a lábbelinek való kitettségig bezárólag.

Fedezze fel

Hogyan befolyásolhatják a hátat a sarokproblémák

A sarokfájdalom nemcsak lábainkat érinti, hanem a járás módját is, mely más káros hatásokhoz vezethet, beleértve a háttal kapcsolatos problémákat. Ismerjük meg az alábbi útmutatóból, hogy mik ezek a problémák és mit tehetünk ellenük.

Fedezze fel

Minden, amit a sarokfájdalomról tudni kell

Amikor sarokfájdalomtól szenvedünk, jelentősen megváltozhat mindennapi rutinunk, főleg, ha elfoglalt, aktív életet élünk. Szerencsére vannak olyan módszerek, melyekkel sikeresen kezelhető a sarokfájdalom és újra talpra állhatunk.

Fedezze fel

10 tipp, amivel elkerülhetjük a sarokfájdalmat járás közben

Vessünk egy pillantást az alábbi tippekre, melyek segítenek kezelni és megelőzni a járás közben jelentkező sarokfájdalmat.

Fedezze fel

Okozhat sarokfájdalmat a cipőnk?

Amennyiben cipőnk nem illeszkedik tökéletesen vagy nem biztosít megfelelő támogatást a lábak boltozatának, viselése idővel sarokfájdalomhoz vezethet. Olvassunk tovább, hogy megtudjuk, a különböző típusú cipők hogyan okozhatnak sarokfájdalmat és mit tehetünk e probléma ellen.

Fedezze fel