Szépséges lábak

 

A saját magunk által végzett pedikűr a tökéletes idő arra, hogy ellazuljunk, gondoskodjunk testünkről, és fürdőszobánkat kényeztető központtá változtassuk!
Szeretgesse kicsit lábujjait hetente egyszer.

1. Készüljön elő

Készítsen össze egy helyre mindent, amire a pedikűrhöz szüksége lesz, és helyezzen egy alacsony, kényelmes széket a fürdőszobába. Ha szeretne zenét hallgatni, ez kiváló alkalom arra, hogy a kedvenc dalaira lazítson.

2. Puhaság

Most helyezze kényelembe magát, és a bőr radírozásához és regenerálásához használja a Scholl természetes habkövet és gyümölcssavakat tartalmazó bőrradírját. Hagyja a bőrön megszáradni, majd kefélje le a megszáradt keveréket az elhalt bőrrészecskék gyengéd eltávolításához.

3. Kényeztesse magát

Hogy lábait még puhábbá varázsolja, kezelje magát a Scholl Express Pedivel. Ennek korszerű mikrogörgői gyengéden eltávolítják a kemény bőrrel fedett területeket, s lábait vonzóvá és simává teszik.

4. Formára igazítás

Gyorsan mossa meg lábait meleg vízben, és törölje szárazra bőrét egy törülközővel. Ezt követően vágja le megpuhult körmeit, és reszelje le a sarkokat.

5. Tökéletes boldogság

Használja a Scholl mélyhidratáló lábkrémet száraz bőrre, ami magas hidratáltságot biztosít, és gondosan masszírozza be a lábába. A lábujj közötti részeket se hagyja ki!

6. Ápolás

Ha tyúkszemei vannak, itt az ideje, hogy bevesse a Scholl 2 az 1-ben tyúkszem eltávolító stiftet* – ami segít mechanikusan eltávolítani a tyúkszemek felső rétegét.

7. Tökéletes körmök

Lakkozza ki körmeit. Kezdjen egy átlátszó alapozóval, és használjon lábujjelválasztót a tökéletes eredmény érdekében.

8. Több szín!

Fesse fel kedvenc színét úgy, hogy hosszú mozdulatokkal először a köröm közepén húzza végig az ecsetet a lábujja hegye felé, majd fesse be a köröm teljes felületét. Tegyen ugyanígy a jobb és a bal oldalon is. Lábai most már káprázatosan néznek ki!