A BŐRÖNDBEN

 

Bikini, naptej, sampon, fogkefe – az alapvető dolgokat becsomagolta, de mit visz a lábaira? 

Nyaraláskor kényeztesse lábait a szokásosnál jobban. Lábai ki lehetnek téve a napnak, a szélnek, a homoknak és a tengervíznek, melyeknek megvannak a maguk áldásos hatásai, de vannak nemkívánatos hatásaik is. Ráadásul a nyár a tökéletes idő arra, hogy megmutassuk tökéletesen sima lábainkat egy szandálban.


Mire van szüksége lábainknak nyaraláskor?

Még mielőtt egyáltalán elindul, távolítsa el a megvastagodott, kemény bőrt egy bőrkeményedés eltávolító termékkel. A nap, a tengervíz és a medencében lévő klór hajlamosak kiszívni a bőr nedvességtartalmát nyaraláskor, ezért megfelelő szinten kell tartania a nedvesség szintjét.


A nyaralás csupa nap, tenger és pihenés lesz?

A homokon való séta kellemes, és jót tesz az ízületeknek, de megvastagíthatja a bőrt. Vigye magával a Scholl sarokbőr-repedés elleni expressz stiftet, és használja sarkain, hogy puhán tartsa azokat. A termék azonnal beszívódik és nem zsíros.
Ne felejtsen el bepakolni Scholl száraz bőrre való revitalizáló krémet sem, és vigye fel azt is egyenletesen minden éjszaka. Hámlasztó mikrokristályai behatolnak a bőrbe, mélyen hidratálva azt 24 órán át. Nagyszerűen megelőzhető vele a homok, a só és a szél szárító hatása.

Nyughatatlan lábak

A tengerpartra lesétálni kiváló gyakorlat a lábak erősítésére, különösen, ha Pescura fapapucsot visel. A tartás javítása érdekében biomechanikus kialakítású, anatomikus fa talpbetéttel ellátott papucsok természetes és egészséges módon megdolgoztatják az izmokat is.
Ha táncolni vagy étterembe készül, nem kell lemondania a magas sarkúról. Vigye magával a Scholl ultravékony Party FeetTM betéteket, melyek elnyelik a behatásokat és megelőzik a fájdalmat, így egész éjszaka kényelmesen táncolhat.

 

Sétálni vagy túrázni megy?

Ne felejtse el becsomagolni a Scholl Fresh Step lábdezodort, ami semlegesíti és megszünteti a lábszagot okozó baktériumokat, így lábai egész nap szárazak és illatosak lesznek, még túrabakancsban is! És egy egész napos túra után miért ne kényeztetné magát a Scholl tonizáló sóival készített, pihentető lábfürdővel?