Scholl Velvet Smooth™ elektromos körömápoló szett FAQS

1. Hogyan kell használni?

Tekintse meg a Scholl Velvet Smooth™ elektromos körömápoló szett oktató kisfilmjét.

2. Milyen típusú elemmel működik?

1 db AA típusú elemre van szükség, amely már benne van a készülékben.

3. Lábkörömhöz is használhatom a terméket?

Igen, természetesen ahhoz is. Higiéniai okokból egyesek külön fejkészletet tartanak a lábköröm részére.

4. Mekkora a fejek élettartama?

Akár 12 hétig is eltartanak, a használat gyakoriságától függően.

5. Bármilyen formát ki tudok reszelni?

Természetesen. A Scholl Velvet Smooth™ elektromos körömápoló szett oktató kisfilmjében néhány ötletet is láthat különböző körömformákra.

6. Cukorbeteg vagyok. Használhatom akkor is a készüléket?

Ezt orvosával kell megbeszélnie.

7. Milyen gyakran kell használnom?

Bármikor reszelheti körmét, amikor csak ennek szükségét érzi. Az egyetlen dolog, amit érdemes szem előtt tartani, hogy a köröm nyáron gyorsabban nő, mint télen. A simításhoz: Bármikor egyenetlenséget érez a köröm felületén, a simítófej segítségével eltávolíthatja ezeket. De ne vigye túlzásba! Javaslatunk alapján elegendő, ha kétheti rendszerességgel legfeljebb 15 másodpercig simítja a körmöket. A fényesítéshez: Amikor a köröm kezdi elveszíteni fényét, a fehér fényezőfej segítségével új ragyogást varázsolhat rá. Maradandóbb lesz a ragyogás, ha a polírozás után köröm- és kutikulaolajat is használ.

8. Továbbra is használhatom kedvenc körömlakkomat?

Hogyne! Lakkozott körmei még ragyogóbbak lesznek, hiszen a frissen fényesített köröm sima felülete elősegíti, hogy a lakkrétegek egyenletesebben tükrözzék vissza a fényt. A tartósság érdekében azt javasoljuk, hogy használjon színtelen lakkot alapozóként.

9. Hol tudom megvásárolni?

A Scholl Velvet Smooth™ elektromos körömápoló szettet, a cserefejeket és a köröm- és kutikulaolajat akár a helyi drogériában, akár online is meg tudja vásárolni. A boltban vagy a többi Scholl pedikűr termék mellett lesz, vagy a különböző körömápoló termékek (körömreszelők, körömcsiszolók, manikűrkészletek stb.) között fogja megtalálni.

10. Hogyan kell az elemet kicserélni?

Ha az elem lemerült, csavarozza le a hátlapot, és cserélje ki az elemet egy újjal.

11. Használhatom zuhanyozás közben is?

Az eszközt úgy terveztük, hogy ne legyen vízálló. Ennek oka egyszerű: A köröm reszeléséhez, simításához és fényesítéséhez száraz körmökre van szükség. A nedves köröm túlságosan puha.

12. Milyen sorrendben kell használni az egyes fejeket?

Először a reszelőfejet használja, hogy ezzel a körmök kívánt formáját kialakítsa. Ezután szűntesse meg az egyenetlenségeket a simító fejjel. Végül pedig hozza létre a szép és egészséges ragyogást a fényezőfejjel.

13. Mi teszi a Scholl köröm- és kutikulaolaját különlegessé?

Először is, hogy egy könnyedén használható ecsetelő tartozik hozzá, így a felhordás során egy csepp sem vész kárba. Az ecsetelő segítségével vékony réteget hozhat létre közvetlenül a köröm és a körömágybőr felületén. Másodszor, hogy összetevői között a tápláló tulajdonságairól ismert 7 különböző olaj mellett az E-vitamin és az Omega 3 is tartalmaz.

14. Hogyan szabaduljak meg az elhasznált fejektől?

Az elhasznált fejeket lehetőség szerint hulladékgyűjtőbe helyezze el. Az elhasznált fejek ártalmatlanítására vonatkozóan nincs különleges előírás.

15. Az eszköz kisgyermekeknél is használható?

Nem. A kisgyermekek körme még túl puha ahhoz, hogy reszelni vagy csiszolni lehessen. Másrészt pedig nem gondoljuk, hogy a babák különösebb érdeklődést mutatnának a ragyogó körmök iránt.