LÁBÁPOLÁS


Miként szüntethető meg a lábszag?

A túlzott izzadás megelőzésére viseljen természetes anyagokból – például pamutból – készült zoknit, illetve olyan cipőket, amik hagyják a lábat lélegezni, ezzel csökkentve a kellemetlen szagot okozó gombák és baktériumok szaporodását. A kellemetlen gombák megelőzésének egy másik módja az antibakteriális, dezodoráló spray használata. Ha makacs izzadással küzd, egy szagtalanító krém segíthet, de a cipők higiéniája is alapvető fontosságú. Próbáljon meg cipőkhöz készült dezodoráló spray-t vagy aktív szenes talpbetéteket használni, hogy segítsenek megszüntetni a kellemetlen szagokat.

Scholl Fresh Step lábizzadás elleni spray

Miként gondoskodhatok a tyúkszemekről?

Először is válasszon kényelmes cipőket, hogy megelőzze a tyúkszemek kialakulását. Ha a tyúkszem már kialakult, akkor eltávolíthatja, vagy védheti. Az eltávolításhoz próbálja ki a szalicilsav alapú termékeket, például tapaszokat, folyadékokat vagy krémeket, és használjon reszelőt is a lábfürdők után. Hogy a tyúkszemeket védje, a fájdalmat enyhítse, és csökkentse a súrlódás és dörzsölődés által okozott kellemetlen érzést, használjon filcből, latexből vagy zseléből készülő védőtapaszokat.

2 in 1 tyúkszem eltávolító stift

Miként szabadulhatok meg a vízhólyagoktól?

A vízhólyagokat az olyan dolgok által keltett súrlódás okozza, mint például a futás vagy egy új pár cipő viselése. Ezek általában a lábak talprészén és a lábujjakon fordulnak elő. A Scholl vízhólyag-tapaszok* védelmet és enyhülést nyújtanak, és segítenek a vízhólyagok gyógyulásában.