SZÉPSÉGÁPOLÁS


Hogyan lehetnek lábaim mindig simák?

A tükörsima lábak érdekében próbáljon meg bőrradírt használni, ami eltünteti az elhalt hámsejteket és élénkíti a sejtek megújulását. Ha szeretné eltávolítani a kérges bőrt, válasszon szalicilsav tartalmú krémet. A lábfürdő után használjon reszelőt, hogy eltávolítsa a kemény bőrt és a fájó bőrkeményedéseket. De ne dörzsölje túl erősen, mert azzal irritálhatja az alatta lévő új bőrt.

Mélyhidratáló lábkrém száraz bőrre

Mi okozza a bőrkeményedést?

A lábakon lévő vastag bőrkeményedés a járás és a cipő folyamatos nyomása, kidörzsölése miatt alakulhat ki. Amikor a bőr megvastagodik, az bőrkeményedést okozhat, ami kellemetlen és fájó lehet. Ezek eltávolításához használja új Express Pedi termékünket – ennek korszerű mikrogörgői lábait csodálatosan puha érzésűvé varázsolják.

Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelő

Miként küszöbölhető ki a száraz bőr?

Ha lábán száraz a bőre, vagy sarokrepedései vannak, próbáljon ki egy gyors és hatásos kezelést a keratin alapú krémek használatával. A keratin az emberi testben jelen lévő természetes fehérje, ami segíti a bőr megújulási folyamatát, és természetes védőréteget képez. A kezelést egy kíméletes, mégis hatékony reszelő segítségével teheti teljessé.

K+ Sarokbőr-repedés krém keratinnal